x

Metallica inkluderer gratis dvd i “St. Anger”-udgivelsen

Metallica inkluderer gratis dvd i “St. Anger”-udgivelsen

Metallica-fans kan nu se endnu mere frem til udgivelsen af gruppens kommende album ”St. Anger”, for med udgivelsen følger en dvd, der indeholder alle albummets 11 sange spillet live. Optagelserne bliver instrueret og redigeret af Wayne Isham, der tidligere har arbejdet på musikvideoerne til blandt andet ”Wherever I May Roam” og ”Enter Sandman”.

Optagelserne til seks af sangene startede den 21. marts i bandets øvelokale uden for San Francisco, og de resterende vil blive optaget snarligt og blive gjort klar til albumudgivelsen den 10. juni. Se billeder fra optagelserne her.

"Der bliver ikke noget smart lort, kun Metallica, der gør, hvad de er bedst til, sparker jeres røv. Og bare rolig, cd’en bliver normalt prissat; vi har bare lyst til at smide noget ekstra gratis lort i det for jeres skyld”, står der på bandets officielle hjemmeside.

En dokumentarfilm om Metallica er for tiden også ved at blive optaget, dette af Bruce Sinofsky og Joe Berlinger. ”Der er tæt på 1000 timers optagelser”, forklarer trommeslager Lars Ulrich om projektet, som han siger, at bandet i deres mere selvcentrerede øjeblikke kalder en ”film”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA