x

Tidligere Guns N' Roses-medlemmer danner nyt band

Tidligere Guns N' Roses-medlemmer danner nyt band

De tidligere Guns N' Roses-medlemmer Slash (guitar), Duff McKagan (bas) og Matt Sorum (trommer) har i den seneste tid søgt efter en sanger til deres nye bandprojekt, der har gået under navnet The Project. Men søgningen skulle efter sigende være færdig.

Stone Temple Pilots-sangeren Scott Weiland (billedet) hævder i hvert fald, at han er bandets forsanger: "Ja, jeg er med i bandet, vi har skrevet kontrakt," udtaler han til rollingstone.com og siger også, at bandet nu går under navnet Reloaded.

Personer omkring bandet hævder dog, at Weiland, der er røget af vognen igen-igen, først skal droppe sit heroinmisbrug, før de tør satse på ham.

De tidligere GNR-medlemmer har gennem det seneste stykke tid afprøvet andre sangere til bandet, såsom B Real og Sen Dog fra Cypress Hill, skuespillerinden Gina Gershon, Sebastian Bach fra Skid Row, Travis Meek fra Days Of The New, Kelly Shaefer fra Neurotica, Josh Todd fra Buckcherry og A. Jay Popoff fra Lit.

Indtil videre har bandet indspillet en coverversion af Pink Floyds "Money" med Weiland og Ziggy Marley til soundtracket til genindspilningen af "The Italian Job" og den selvskrevne "Set Me Free", også med Weiland, der er inkluderet på soundtracket til filmatiseringen af tegneserien om "The Hulk".

McKagan udtalte sig for nylig om disse sange, som han mener er en god mulighed for at tjekke samarbejdet med Weiland i praksis, og så gav det da også lidt penge i kassen, der eventuelt skal bruges til selv at udsende et debutalbum i starten af næste år.

Som tidligere skrevet var Weiland gået i gang med at arbejde på sit andet soloalbum, men dette er nu udsat. Af andre Stone Temple Pilots-nyheder kan det nævnes, at brødrene Dean og Robert DeLeo er gået i gang med at producere Alien Ant Farms næste album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA