Nyhed

Guns N' Roses kommer til Danmark

Det legendariske amerikanske rockband giver koncert til sommer i forbindelse med verdensturné

Pantera, Def Leppard, Mötley Crüe og Slipknot har allerede meldt deres ankomst til årets udgave af Copenhell. Og i dag sætter arrangørerne så trumf på et i forvejen imponerende program: Guns N'Roses giver koncert på Copenhell 2023 – 30 år efter, bandet gav en legendarisk koncert på Gentofte Stadion i forbindelse med deres store Use Your Illusion-turné.

Efter verdensturnéen dengang i '93 udgav bandet coveralbummet The Spaghetti Incident?, hvorefter de gik hver til sit. Siden turnerede forsanger Axl Rose med andre musikere under navnet Guns N'Roses, men det var først efter mere end 20 års pause, at hovedparten af den oprindelige besætning endelig fandt sammen igen og tog på den store Not in this Lifetime-turné, som også bragte dem forbi Parken i København i sommeren 2017 og Odense den følgende sommer.

I midten af juni er der så atter mulighed for at rocke med - live - til uopslidelige rockklassikere som "Paradise City," "Sweet Child of Mine" og "Nightrain." Guns N’ Roses består i dag af Axl Rose (vokal, klaver), Duff McKagan (bas), Slash (leadguitar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rytmeguitar), Frank Ferrer (trommer) og Melissa Reese (keyboard).


Der er i øvrigt også mulighed for at opleve den tidligere Guns N'Roses-trommeslager Matt Sorum på årets Copenhell. hvor han spiller med ZZ Top-veteranen Billy F. Gibbons. Copenhell 2023 løber af stablen den 14.-17. juni. Der er stadig billetter, som kan købes lige her

Copenhell efter tysk Pantera-afbooking: "Folk fortjener en chance en mere"

 


ANNONCE