x

Terence Trent D’Arby aflyser Danmarksbesøg

Terence Trent D’Arby aflyser Danmarksbesøg

De, der havde set frem til en aften med den amerikanske soulsanger Terence Trent D’Arby på Vega i København og Train i Århus på mandag og tirsdag, d. 19. og 20. maj, må skuffes - måske for anden gang i den senere tid. Sangeren har af uvisse årsager aflyst sit Danmarksbesøg, men lover ifølge sin hjemmeside, sanandapromotion.com, at koncerterne gennemføres på et senere, endnu ikke fastsat tidspunkt.

Sidst, D’Arby skulle have spillet i Danmark, i december 2001 som opvarmning for UB40, også i København og Århus, blev han også aflyst - og siden blev UB40-koncerterne i øvrigt også aflyst. Så hvis D’Arbys danske fans er ved at være en kende knotne, er det ikke helt uforståeligt.

Terence Trent D’Arby, der hittede i senfirserne og starthalvfemserne med numre som "Wishing Well", "Sign Your Name" og "Do You Love Me Like You Say You Do?", udgav i slutningen af 2001 albummet "Wildcard", hvor han sideløbende med D’Arby-navnet også bruger sit nye kunstnernavn Sananda Maitreya. Albummet var D’Arbys første nye album i seks år, og det er for nylig blevet genudgivet med en lidt ændret trackliste.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA