x

Ben Folds Five klar med tre ep’er

Ben Folds Five klar med tre ep’er

Ben Folds, der tidligere slog klavertonen an og sang i Ben Folds Five, udsender i starten af næste år studiealbum-opfølgeren til "Rockin' The Suburbs" fra 2001. Men inden da kan man erhverve sig tre nye ep’er.

Folds skriver på sin hjemmeside, at han nu har mulighed for at gå i studiet 24 timer i døgnet, og har derfor besluttet sig at udsende tre ep’er i det resterende af 2003.

"Jeg har 24 timers rådighed over et studie, så jeg bruger det. Dette giver mig mulighed for at udgive min musik som ep’er, med det samme det er færdigt og uden den store hype. Musikken bliver ikke solgt i store musikbutik kæder, fordi det sætter prisen op og starter hele det store maskineri - presse, radio og så videre. Og så bliver jeg nødt til at posere nøgen på klaveret, og jeg er ikke et stykke kød".

Den første ep med titlen "Speed Graphic" indeholder en coverversion af The Cures "In Between Days" og en blandning af helt nye sange og ikke tidligere udsendte kompositioner. De fire sange har titlerne "Protection", "Dog", "Wandering" og "Give Judy My Notice". Ep’en kan købes fra i morgen gennem www.attackedbyplastic.com, skriver rollingstone.com.

Den anden ep, der udsendes til september, har fået titlen "Sunny 16", og blandt de muligt inkluderede sange er "You've Got To Learn To Live With What You Are", "Rockstar", "There's Always Someone Cooler Than You", "Songs Of Love" (originalt af Divine Comedy), "They Give No Fuck" og "Adelaide".

Den tredje ep, der endnu er unavngiven, udsendes engang i november måned.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA