x

The Bear Quartet til Pop Revo 09

The Bear Quartet til Pop Revo 09

Det store svenske kultnavn The Bear Quartet skal spille til dette års århusianske musikfestival Pop Revo 09, som i år løber af stablen på Voxhall den 1. og 2. maj. Festivalen Pop Revo startede på de små scener Lynfabrikken og Musikcaféen, men rykkede så ind på Pakhuset, og i år kan den sjette udgave af musikfestivalen præsentere masser af revolutions-pop og indie-rock på VoxHall, der er et af de største spillesteder i Århus.

Det kan siges at være noget af et scoop for Pop Revo at have fået The Bear Quartet på plakaten, fordi bandet kun meget sjældent er ude at spille koncerter. Bandet, der er kendt for at gå deres egne veje, har siden 1992 udgivet 16 ep'er og 14 albums, hvoraf det sidste er "Eternity Now" fra 2006, men angiveligt skulle bandet være klar med en ny pladeudgivelse i løbet af 2009.

Samtlige fem medlemmer af The Bear Quartet er ved siden af bandet kendt fra diverse sideprojekter så som Mattias Alkberg BD, Heikki (med Victoria Bergström fra The Concretes), Paddington DC, Infinite Mass og i producer-stolen for Ed Harcourt og Camera Obscura.

Billetsalget til musikfestivalen Pop Revo 09 er allerede startet på www.GAFFAbillet.dk, og billetprisen for en enkeltdagsbillet er 200 kroner, og for en partout-billet er prisen 300 kroner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA