x

Nyt fra The Vines

Nyt fra The Vines

De australske post-grungere, der sidste år, især i den engelske musikpresse, blev kraftigt hypet, har efter sigende skrottet det foreløbige arbejde på deres kommende album, der skal følge op på debuten "Highly Evolved" fra sidste år. I stedet vil bandet nu udvikle materialet i en helt anden retning, fortæller bassist Patrick Matthews til NME.

Bandet, der opstod sidst i 90'erne i Sydney, er i gang med at arbejde på pladen sammen med produceren Rob Schnapf, der er kendt for sit arbejde med Foo Fighters, Beck og Guided By Voices, og som også arbejdede med bandet på deres debutalbum. Matthews forklarer: "Den første plade bar præg af,at vi var kommet direkte fra en garage og ind i studiet. Denne gang har vi allerede spillet mange af sangene under soundchecks og til koncerter i løbet af det sidste års tid".

Om den nye musikalske retning på pladen siger Matthews: "Nogle af sangene har en mere Pavement-agtig feeling, hvilket er noget, der ikke rigtig skinnede igennem på den første plade. Lyden er også meget tungere nu. Der er en Van Halen-påvirkning - jeg føler, vi har lavet vores party-metal plade!"

Det kunne altså lyde som om, der er sket ændringer i planerne siden gruppens idé om et "futuristisk" album med mange forskellige producere, som sanger Craig Nicholls tidligere har snakket om...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA