x

Fischerspooner klar med nyt

Fischerspooner klar med nyt

Man kan ikke ligefrem sige, at det amerikanske svar på Pet Shop Boys spytter plader ud i et væk, men nu er de endelig ved at være klar med en opfølger til "Odyssey" fra 2005. Det kommende album har fået den særdeles PSB-agtige titel "Entertainment", og planen er, at duoen vil udsende den på deres eget selskab til maj.

I et interview med Pitchfork fortæller duoens ene halvdel, Warren Fischer (den anden hedder Casey Spooner), at grunden til, at der er gået fire år siden det sidste album blandt andet er, at han har stiftet familie og har skullet passe sit borgerlige arbejde. Fischer ejer sit eget produktionsselskab, der blandt andet laver reklamefilm, så selvom han gerne ville, kan han ikke dedikere al sin tid til musikken.

Fischer fortæller, at de på det kommende album igen bruger akustiske instrumenter, men denne gang har de arbejdet en del med optagelserne efterfølgende, så de bliver mere plasticlydende. De har også fået trompetisten Robert Aaron, der blandt andet har spillet på David Bowie-albummet "Let's Dance", til at medvirke på pladen.

Fischerspooner har siden begyndelsen været lige så meget et kunstprojekt som en musikalsk duo, og Fischer fortæller, at de lige nu er igang med at forberede endnu et ekstremt show, som de håber at kunne tage rundt med i USA og Europa til sommer.

Fischerspooner udsender "Entertainment" 4. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA