x

Ny Guns N’ Roses-sang sluppet ud

Ny Guns N’ Roses-sang sluppet ud

Nu er der måske igen chance for, at der snart kommer et nyt Guns N’ Roses-album ud. Rygter har hævdet – ifølge websitet SMN News – at New Yorkradiostationen Q104.3 forleden spillede et helt nyt G’n’R-nummer med titlen "I.R.S." i forbindelse med, at baseballspilleren Mike Piazza besøgte stationen.

Baggrunden skulle være, at Mike Piazza for tre uger siden var i gang med at sortere i en bunke fan-breve, da han opdagede en cd, hvorpå der var skrevet "Guns N’ Roses, I.R.S." Piazza blev inviteret ind i radiostudiet fredag aften, hvor han medbragte cd’en, der blev spillet kort efter midnat. DJ’en annoncerede herefter, at sangen var intet mindre end et nyt Guns N’ Roses-nummer.

En lytter har udtalt, at sangen har en techno-rock-feeling, og at guitarlyden overhovedet ikke lyder som den fra Slash-perioden. Axls vokal skulle være klar, og selvom han ikke skriger som i "Welcome To The Jungle", synger han højt, i en stil lidt hen ad sange som "Madagascar" og "The Blues", og med en rock-sound, der kan minde om "Oh My God" (alle sammen sange, der findes på bootleg-albummet "Rock In Rio III, 2001").

Men om dette løsslupne nummer betyder, at vi er et skridt nærmere nogen egentlig udgivelse af det planlagte comeback-album "Chinese Democracy", kan ikke bekræftes. Den aktuelle Guns N’ Roses-besætning har kun Axl med fra det oprindelige band ... Så det er lige før, der er mere Guns N’ Roses i bandet Velvet Revolver, der ud over den tidligere Stone Temple Pilots-forsanger Scott Weiland bl.a. tæller Slash, Duff McKagan og Matt Sorum!Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA