x

Royal Metal Fest går dansk

Royal Metal Fest går dansk

I starten af april måned får matal-fans igen muligheden for at smide horn mod scenen, når Royal Metal Fest 2009 - Danish Edition løber af stablen i Ridehuset i Århus den 8. og 9. april. Arrangementet er skabt i samarbejde med Present Aarhus Festival, og denne gang er der blevet valgt 10 danske bands, der skal give koncerter i løbet af de to dage, metalfesten strækker sig over.

I en pressemeddelelse står der om udvælgelsen af bands: "Vi bestræber os på at prøve nye grænser af ved at vælge 10 danske bands, hvoraf få ligger højt på popularitetsskalaen, men hvor genrebredde, kvalitet og nye navne er i fokus." Ud over de 10 bands vil der også være en optræden fra Heavy Messing, som spiller metalklassikere på blæsere.

Navnene til denne udgave af Royal Metal Fest er Iron Fire, The Psyke Project, Mevadio, Artillery, Illnath, Serpent Saints, Fa irytale Abuse, Compos Mentis (billedet), The Pariah Syndicate, Oliver Weers, Heavy Messing, og Metal Royale DJ's .

Arrangementet foregår i Ridehuset den 8. og den 9. april, hvor dørene begge dage åbner klokken 18:30. Musikken, der kan opleves for af 150 kroner, starter klokken 19:00 og slutter igen klokken 23:30.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA