Nyhed

Lynyrd Skynyrd udgiver nyt

Albummet byder på det første nye materiale fra gruppen siden Billy Powells død i januar

Sydatatsrockerne fra Lynyrd Skynyrd har haft en turbulent karriere, og selvom der har været en hyppig udskiftning i bandet både før og efter den tragiske flyulykke i 1977, er bandets nuværende medlemmer klar med nyt.

Den nye plade, der endnu ikke har fået en titel, udkommer efter planen til sommer og er den første udgivelse fra bandet på Loud & Proud/Roadrunner Records. Ligeledes udgør det kommende album også den første samling af nye sange fra bandet, siden Billy Powell døde i januar i år.

Sidste album fra gruppens hånd, ”Vicious Cycle” fik en halvlunken anmeldelse her på GAFFA, hvor anmelder Keld Rud, efter at have spurgt ind til, om man kan tage Lynyrd Skynyrs alvorligt i dette årtusinde, gav gruppen følgende ord med på vejen:

”Der er alenlange guitarsoloer. Der er honky tonk-klaver. Og der er nogle ikke alt for begavede tekster. Det patriotiske udtryk er til tider lidt kvalmt som for eksempel på 'Red, White & Blue'. Men hvis man kan se igennem fingre med det, er det en håndfuld gode sange med nogle meget velspillende aldrende herrer.”

Sommeren igennem turnerer Lynyrd Skynyrd med Kid Rock i hjemlandet for at promovere det nye album.

ANNONCE