x

Racetrack Babies igen på MTV

Racetrack Babies igen på MTV

Den danske, shoegazer-påvirkede rocktrio Racetrack Babies udgiver nu deres debutalbum "Love Sick" i Sverige via det svenske pladeselskab Dead Frog Records, som er faldet for musikken.

"Love Sick"-albummet udkom herhjemme tilbage i februar sidste år og fik flere begejstrede anmeldelser. I løbet af resten af året spillede bandet rundt omkring i landet og kunne høres på P3; både på Tjek Listen og Det Elektriske Barometer.

Videoen til det første singleudspil "Changing Weather" er blevet vist på alle aktuelle TV-kanaler i de nordiske lande, undtagen Danmark, samt på MTV, som vi skrev for et års tid siden.

Det samme gælder for videoen til "It’s OK", som bliver den første svenske single fra albummet. Videoen er i forbindelse med albumudgivelsen netop udsendt og kan fra den 19. september opleves på MTVs Up North-hitliste. Dette bliver så vidt vides den eneste mulighed for et dansk publikum for at se "It’s OK"-videoen.

Videoen er skudt i Thy, og bandet fortæller: "Vi skød hele natten ude i en våd og fugtig skov og kørte så hjem i mørke. En meget mørk oplevelse, og vi aner ikke, hvordan den del af Jylland ser ud i dagslys (hvis der nogensinde er noget!)".

Videoen til "It’s OK" kan ses på:
http://www.nordic.mtve.com/music/videos.asp?returnstart=0&returnend=10&type=char&char=R

I efteråret kan man se Racetrack Babies spille live følgende steder:

10. okt. på Rust i København.
1. nov. på Stengade 30 i København.
15. november på Klauzdal i Herlev.

Mere info på: http://www.racetrackbabies.comNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA