x

Jane's Addiction til Roskilde

Jane's Addiction til Roskilde

Rygterne har længe svirret, og nu skulle den være god nok - Jane's Addiction kommer til Roskilde Festival. Det kan man læse i dag på websiden Pitchfork.

Jane's Addiction blev dannet i 1985 og har siden da holdt flere pauser, hvor frontmand Perry Farrell har fokuseret på sideprojekter som Porno For Pyros og The Satellite Party, mens Dave Navarro har spillet med Red Hot Chili Peppers. Men for nylig blev det offentliggjort, at bandet efter fem års pause er tilbage for at spille på en fælles turné sammen med Nine Inch Nails. Gruppen spillede enkelte koncerter sidste år, hvilket var de første med bassisten Eric Avery siden 1991.

Trent Reznor og venner er allerede blevet offentliggjort til Roskilde, og i dag kan man hos Pitchfork læse, at Jane's Addiction også er på vej til Danmark. Der arbejdes lige nu på en opsamling af b-sider med titlen "A Cabinet Of Curiosities", men der skulle ikke være noget nyt på vej fra gruppen. Dermed kan man altså glæde sig til masser af materiale fra de to stilskabende udgivelser "Nothing's Shocking" og "Ritual de lo Habitual" samt formodentlig også lidt fra comeback-albummet "Strays" fra 2003.

Dermed skulle der altså være god mulighed for at høre sange som "Been Caught Stealin'" og "Mountain Song" for fulde hug fra Orange Scene til sommer, hvilket man i den grad godt kan begynde at glæde sig til allerede nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA