x

PowerSolo på landevejen

PowerSolo på landevejen

PowerSolo drager på ud på danske landeveje for at tilføje endnu flere koncerter til deres i forvejen lange tour-cv. Efter udgivelsen af det fjerde album "BloodSkinBones" nedlægger de to brødre i PowerSolo, Kim Kix Jeppesen og Atomic Child (alias Bo Jeppesen), igen de danske spillesteder. Nyligt hjemvendt fra en række koncerter i USA, blandt andet på den store branchefestival South By Southwest, er bandet i god form og klar til at præsentere de nye numre for et dansk publikum. Det hårdtarbejdende band er kendt for sine energiske livekoncerter med Kim Kix Jeppesens gakkede påfund i front, så der bliver rig mulighed for en oplevelse af de sjældne, når PowerSolo går på scenen.

PowerSolo bliver i øvrigt supportet til tre af koncerterne af det århusianske garagerock-band, Horatio And The Deviants.

Men allerede på lørdag, den 10. april, kan man opleve PowerSolo spille "Psych Demons" og deres skæve hit "Busses", når de medvirker i Backstage på DR2 klokken 19.30. Her optræder de sammen med Diefenbach, der i en lidt speciel udgave af programmet også giver plads til Diefanbach-forsanger, Lasse Lyngbos sideprojekt med Pate Siebenhaar, White Pony. Kim Kix Jeppesen gæsteoptræder på White Ponys nye single, "Hold On Misery". Det er i øvrigt en opfølger på deres første single "Falling", hvor Tobias Kippenberger og Asbjørn Auring Grimm fra hhv. The Floor Is Made Of Lava og decorate.decorate udgør gæstevokalerne.

Brødrenes musik kan ganske vist betegnes som indierock, men den rummer også amerikanske inspirationer på tværs af hillbilly- og country-atmosfæren, punk og blues. "BloodSkinBones" fik fire stjerner af GAFFA's anmelder, da den udkom i februar måned, og dengang fik pladen følgende ord med på vejen: "Træskoene er smidt i skraldespanden på BloodSkinBones, hvor tidligere tiders bonderøvsstil må vige for en mere kontant og sammenbidt sound. Den absurde humor er blevet mere morbid og mørk, og alle spontane indfald forfølges kompromisløst."

Du kan fange PowerSolo her:

2. maj: Posten, Odensen
7. maj: Pistop, Kolding (med Horatio And The Deviants)
9. maj: Kulisselageret, Horsens (med Horatio And The Deviants)
14. maj: Musikcaféen, Århus (med Horatio And The Deviants)
15. maj: Walker, Middelfart
22. maj: The Rock, København

Bandet spiller i øvrigt på Danmarks Grimmeste Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA