x

Anti Pop Consortium laver genforenings-album

Anti Pop Consortium laver genforenings-album

Den eksperimenterende New York-gruppe Anti Pop Consortium brød op i 2002, men blev gendannet i 2007 og har siden spillet live-koncerter med blandt andet Public Enemy. Nu ligger datoen fast for det kommende genforeningsalbum "Fluorescent Black", der bliver det første album fra det samlede band siden 2003.

I 2002 efter udsendelsen af det eksperimenterende album "Arrhythmia" gik de fire medlemmer i Anti Pop Consortium nemlig fra hinanden på grund af kreative uoverensstemmelser. Alligevel udsendte den alternative hiphop-gruppe dog året efter det tredje album "Antipop vs. Matthew Shipp", som var indspillet færdigt. Gruppen har ifølge musiksitet pitchfork.com forklaret om genforeningen i en pressemeddelelse:

"Vi behøvede tid til at vokse og blive voksne som individuelle kunstnere. Nu, hvor vi har fundet frem til vores styrker og svagheder, er vi klar til at genforme bandet stærkere og bedre end nogensinde før. Kemien, som vi har sammen, skaber enestående musik, og nu er det tid til at vende tilbage".

Den 9. september udgiver Anti Pop Consortium deres fjerde album. Den eksperimenterende tilgang til hiphoppen har før delt vandene hos anmeldere og lyttere, og intet er givet på forhånd, når de alternative musikere udsender "Fluorescent Black" i sensommeren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA