x

Start! Festival varmer op i det københavnske

Start! Festival varmer op i det københavnske

Det tidligere Vesterbro Festival, som har skiftet navn til Start! Festival, har ikke skiftet fokus fra de nye og kommende bands, der endnu ikke er slået igennem. Nu får flere af disse bands mulighed for at vise deres værd overfor et publikum, når Start! Festival arrangerer 24 ekstra koncerter i byrummet før den egentlige festival.

Festivalen har i år modtaget et rekordstort antal ansøgninger fra mere end 1200 bands, der gerne ville spille på Start! Festival. Mere end 100 bands og solister skal allerede spille den 4.-6. Juni i Kødbyen, hvor mere kendte navne som Johnny Deluxe, Jokeren, When Saints Go Machine også er på plakaten. Men allerede fra midten af maj og helt indtil Start! Festivals begyndelse, kan man opleve nye navne spille forskellige steder.

Navne som blandt andre Naim, Mærk, Michel Belli og The Lips er på programmet under optakten til Start! Festival på blandt andet Hovedbiblioteket i København, Blågårds Plads og bibliotekerne på Vesterbro, Jagtsvej og Valby. Jesper Ø. Jensen, der er festivalleder for Start! Festival, udtaler om ideen bag festivalen og de nye optaktskoncerter i pressemeddelelsen:

"Start! Festivals initiativ med selve festivalen, og de mange koncerter op til festivalen, er netop at give folk mulighed for at høre den musik, som de ikke har hørt før. Faktum er jo, at der bliver lavet ørehængere og hits hver dag, men det skal man være mere end almindeligt musikinteresseret for at vide"

Publikum får mulighed for at høre morgendagens store musikere og hits, når Start! Festival præsenterer deres showcase-arrangementer under navnet Opstart fra den 14. maj. Besøg MySpace for mere om koncerterne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA