x

Tim Christensen får en platinplade

Tim Christensen får en platinplade

Det har været en rigtig fin uge for Tim Christensen. I weekenden spillede han en anmelderrost koncert i den propfyldte Store Sal i Musikhuset i Århus under årets Spot Festival, og nu kan han tilføje endnu en platinplade til sin samling. Der findes nemlig nu kopier af albummet "Superior" i 30.000 danske hjem.

Albummet udkom i november sidste år og blev rost af GAFFAs anmelder, der i en femstjernet anmeldelse lovpriste Tim C.'s evner som sangskriver:

"Det er balladerne, der trænger sig mest på hos sangskriveren, men der er også godt nyt til alle rock’n’rollere, fordi den ubestridte ballademester i høj grad demonstrerer, at han også kan udøve den klassiske rock til perfektion. Tim Christensen har aldrig lagt skjul på, at han kan sine rockklassikere på fingerspidserne, og denne glæde for den enkelt opbyggende rocksang fortsætter han heldigvis med at dyrke og forfine".

Også forårets koncerter er blevet rost, og skulle man være gået glip af Tim Christensen live i år, så er der masser af nye muligheder i løbet af sommeren. Sangskriveren sætter efter en kort pause guitaren til igen 30. maj på Jelling Festival, og derefter kommer mere end 30 show i løbet af sommeren, der blandt andet rammer Roskilde Festival og Danmarks Smukkeste Festival.

Derudover er Tim Christensen at finde blandt hovednavnene på plakaten til årets udgave af Grøn Koncert, der består af otte koncerter rundt om i landet i perioden 16/7-23/7. Sommer-turnéen rundes først af i september, når Tim med band 11. spetember indtager Plænen i Tivoli i København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA