x

Las Nissen solodebuterer

Las Nissen solodebuterer

Las Nissen har allerede været involveret i udgivelser med Gone Fishin' og Kenneth Thordal samt Dissing Dissing Las & Dissing, hvor sidstnævnte samarbejde har resulteret i fire pladeudgivelser, en meget omfattende turnévirksomhed og en Danish Music Award - Folk i 2008 i kategorien Årets Danske Sangskriver. Nu er tiden så kommet til at udsende et soloalbum, der rammer butikkerne 15. juni med titlen "Tynd Røg".

Sange som "Græsset Må Betrædes" og titelnummeret "Tynd Røg" vil være kendt stof hos dem, der allerede har stiftet bekendskab med Las Nissen gennem hans samarbejde med Dissing-familien. Men blandt det helt nye materiale finder man eksempelvis "Før Han For Alvor Forsvinder", der handler om, hvordan det er at være tæt på et menneske, der lider af demenssygdommen Alzheimers. Mens "Tynd Røg" blev til, døde Las' far nemlig stærkt plaget af sygdommen, og i sangen forsøger sangskriveren at sætte sig ind i, hvordan det var for hans far at være vidende om, at han var ved at forsvinde.

Resultatet findes på den danske sangskrivers første dansksprogede soloalbum "Tynd Røg", der som nævnt udsendes 15. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA