x

PowerSolo hitter i Frankrig

PowerSolo hitter i Frankrig

PowerSolo alias brødrene Kim og Bo Hjorth Jeppesen har længe haft et pænt publikum i Frankrig, og nu viser det sig, at de ligger nummer 1 på listen over de mest spillede kunstnere på Ferarock, en sammenslutning af 24 franske rock-radiostationer samt to belgiske og to canadiske ditto. Liste er opgjort på basis af afspilninger i perioden 1.-15. maj og på basis af afspilninger af forskellige sange fra det samme album. PowerSolo topper hitlisten med sange fra deres aktuelle fjerde album "Bloodskinbones".

Det er særligt imponerende, at PowerSolo ligger så højt på listen, idet den er præget af ganske mange fransksprogede navne, og kun forholdsvis få internationale kunstnere er kommet med. Ud over PowerSolo gælder det blandt andet Micachu (nummer 9), Pete Doherty (nummer 20), Franz Ferdinand (nummer 26) og J.J. Cale (nummer 70). Og så ligeledes danske The Asteroids Galaxy Tour på plads nummer 18 med deres album "Fruit", som i øvrigt ikke er udgivet i Danmark endnu.

Deruodver har PowerSolo også fået æren af at komme på forsiden af juninummeret af magasinet Abus Dangereux ("Farligt misbrug") med et foto taget af den århusianske fotograf Rasmus Weng Karlsen, som i øvrigt også er regelmæssig bidragyder til GAFFA.

PowerSolo er for tiden i gang med en turné, der også bringer dem et lille smut til Frankrig, hvor de 12. og 13. juni spiller i henholdsvis Paris og Lille.

Se Ferarocks hitliste her (klik på "Feraliste" ude til højre på sitet).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA