x

Le Tigre samarbejder med Christina Aguilera

Le Tigre samarbejder med Christina Aguilera

Tilbage i 2007 kunne vi her på GAFFA.dk fortælle, at New Yorker-trioen Le Tigre efter al sandsynlighed var opløst. Hvis dette var tilfældet på det tidspunkt, er de i hvert fald på banen igen og er endda gået i studiet med selveste Christina Aguilera, skriver Pitchforkmedia.

Det er efterhånden snart fem år siden, trioen udgav deres sidste album ”This Island”, og siden turnéen i forbindelse med pladen har der været stille omkring bandet. Kathleen Hanna har arbejdet som lærer i en periode, JD Samson har været dj og spillet med bandet MEN, hvor Johanna Fateman, der har fået et barn i mellemtiden, også er med.

Ikke desto mindre er Le Tigre altså tilbage og det er bekræftet, at de i skrivende stund arbejder sammen med Christina Aguilera. Hvad dette samarbejde kommer til at udmunde i, er der endnu ingen, der ved, men det er da mildest talt interessant at se, hvordan Le Tigres skarpladte elektriske low-budget dance-punk vil matche Aguileras larger than life pop-vokal.

I en blog på Le Tigres Myspace-side skriver Kathleen Hanna desuden, at en ven af bandet arbejder på en dvd om Le Tigre, der er sat til udgivelse næste år. Herudover skriver Hanna, at bandet ikke har planer om hverken at give koncerter eller udgive et nyt album i nærmeste fremtid. Således må man gå ud fra, at Aguilera-samarbejdet dukker op i forbindelse med pop-prinsessens næste udgivelse og ikke på en ny Le Tigre-plade.

Christina Aguilera har også været i studiet med Goldfrapp, Ladytron og Sia på det seneste, så man må sige, at der er lagt op til en hel række af samarbejder af mildest talt forskellig art fra Aguileras side.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA