x

Varm op til Metallica

Varm op til Metallica

Metallica skal spille i Hultsfred 18. juli på den omrejsende Sonisphere-festival, hvor man også kan opleve The Hives, The Cult, Machine Head, Primal Scream, Anthrax og mange andre. Men nu er der mulighed for, at de mange festivalgæster også vil kunne opleve dig og nogle af dine venner.

Festivalen har nemlig i samarbejde med folkene bag spillet Guitar Hero udskrevet en konkurrence, hvor nogle heldige vindere vil få lov til at spille "Enter Sandman" foran de tusinder, der står og venter på, at Metallica skal gå på scenen.

For at kunne deltage skal man danne et Guitar Hero-band med mindst to medlemmer. Bandet skal som minimum bestå af guitar, trommer og vokal. Hvis I er mere end to personer, kan en af jer også spille bas. Man skal kunne spille sig gennem "Enter Sandman", og formodentlig også give den lidt gas foran juryen, som skal bedømme alle deltagernes rockevner. Juryen beslutter så, hvilket skandinaviske Guitar Hero-band, som er dygtigt nok til at kunne få lov til at varme op for Metallica i Sverige.

Konkurrencen gennemføres i gaming-butikker i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Her vil der være åben audition for alle de håbefulde Guitar Hero-bands, og i Danmark vil konkurrencen foregå i Fona på Strøget, Østergade 47 i det indre København, lørdag den 4. juli fra 12:00-17:00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA