x

50 Cent og Snoop Dogg værter på MTV Danmark

50 Cent og Snoop Dogg værter på MTV Danmark

Det er ingen nyhed, at rappere kan opleves som hovedpersoner og værter i MTV-programmer, foruden af og til også i musikvideoer. Det er nu nogle af de helt tunge drenge, som MTV Danmark kan vise i deres to nye programmer, The Money And The Power og Dogg After Dark, nemlig henholdsvis 50 Cent (billedet) og, rigtigt gættet, Snoop Doog. Henholdsvis som dommer i et reality-show og vært i et talkshow. De to programmer har dog allerede kørt i et stykke tid på amerikansk MTV, ligesom Snoop Dogg tidligere har medvirket i MTV-showet Doggy Fizzle Televizzle.

50 Cent: The Money And The Power
I programmet udlodder 50 Cent 100.000 dollar fra egen lomme til et forretningstalent, der besidder samme forretningssans som rapperen selv. I konkurrencen om den store pris deltager 14 af USA mest ambitiøse unge iværksættere. Vinderen af de 100.000 dollars vælges af 50 Cent, og i programmet bliver deltagerne testet på både deres intelligens - det kan jo altid være nyttigt - og udholdenhed.

Programmet bliver sendt søndage klokken 20.50 på MTV Danmark med start førstkommende søndag, altså den 21. juni.
 
Snoop Dogg: Dogg After Dark
Den fjolle-tobak-glade legendariske rapper, producer, skuespiller og i det hele taget det enorme rap-ikon har været et fast indslag på MTV fra start af, trods alt primært i rollen som rapper. Nu får den garvede herre dog sit eget program på. "Dogg After Dark" er et talkshow direkte fra natklubben Kress i L.A. med Snoop Dogg i rollen som vært. Talkshowet byder på interviews, live-optrædener med de store musiknavne og uforudsigelige indslag. Blandt gæsterne, der lægger vejen forbi "Dogg After Dark", er blandt andre Pharell, Paris Hilton, Ice Cube og Nas.

Om sit nye talkshow udtaler den nye talkshowvært følgende med vanlig rap-beskedenhed, og vi behøver vist ikke at oversætte: "'Dogg After Dark' is the only nightclub TV show hosted by you know who. So take a journey with me through the mind, soul and musical mind state of the most prolifting, authentic game spitter. And tha sh*it is funny, so show me the money!"

Dogg After Dark bliver sendt fredage kl. 23.30 på MTV Danmark. Premiere i aften, fredag den 19. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA