x

Depeche Mode-producere får dansk pladekontrakt

Depeche Mode-producere får dansk pladekontrakt

Duen Das Shadow bestående af irske Andrew Phillpott og østrigske Christian Eigner har netop underskrevet en aftale med Sony Music Denmark, der skal udsende en ep og et album med dem senere i år. Man kan dog allerede nu købe deres ep "Navigate The Menus" digitalt.

Phillpott og Eigner har i en periode været tilknyttet koncertaktuelle Depeche Mode som producere og sangskrivere, og det samarbejde startede, da Depeche Mode i 2005 arbejdede på albummet "Playing The Angel". Her hjalp de to sangskrivere Dave Gahan med to sange til pladen, og da Depeche Mode-frontmande to år senere skulle i gang med sit andet soloalbum "Hourglass", kontaktede han igen Phillpott og Eigner.

Her er samtlige sange skrevet og produceret i samarbejdet med Phillpott og Eigner, og samarbejdet er såmænd fortsat på albummet "Sounds Of The Universe". Derudover har Christian Eigner de sidste tolv år fungeret som livetrommeslager for Depeche Mode, hvilekt betyder, at han sidder med på scenen, når Depeche Mode giver koncert i Parken i aften 30. juni.

Men nu har de to sangskrivere altså under navnet Das Shadow underskrevet en dansk pladekontrakt, der i første omgang kommer til at betyde, at gruppen senere i år vil være aktuelle med ep'en "Slew".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA