x

Jack White lancerer abonnementsservice

Jack White lancerer abonnementsservice

Evigt aktive Jack White er kendt som lidt af en maskinstormer, der synes, downloads er upersonlige og foretrækker gamle støvede vinylplader. Men nu har han alligevel gennem sit pladeselskab Third Man Records taget et seriøst skridt ind i det 21. århundrede med en ny abonnementsservice, der giver brugerne adgang til billeder, videoer, adgang til pre-sale billetter og meget mere.

I et langt manifest på selskabets webside forklarer folkene bag tankerne bag The Vault og beskriver de to abonnementsmodeller. I korte træk kan man for $7 om måneden få adang til eksklusivt indhold som videoer og blogs, og for $20 om måneden får man oven i hatten eksklusive udgivelser og T-shirts hver tredje måned.

I første omgang drejer det ifølge Pitchfork sig om en 180 grams dobbeltvinyl udgave af White Stripes-albummet "Icky Thump" samt en Dead Weather 7"-single med to covernumre.

I første omgang er fokus primært på Jack Whites egne projekter, men over tid må man formode, at der også vil blive adgang til musik og lignende med Third Man-kunstnere som Mildred And The Mice og Rachelle Garniez.

Der er åbent for tilmeldinger til den nye service frem til 21. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA