x

Róisín Murphy medvirker på ny støttesingle

Róisín Murphy medvirker på ny støttesingle

Den tidligere Moloko-sangerinde Róisín Murphy arbejder lige nu på sit tredje soloalbum, men hun har alligevel fundet tid til at medvirke på en ny støttesingle, der skal samle penge ind til organisationen Action Aid, der kæmper for kvinders rettigheder i den tredje verden.

Murphy har sammen med Sinead O'Connor og thecocknbullkid genindspillet det gamle Chaka Chan-hit "I'm Every Woman", men man skal nu ikke forvente samme livsbekræftende tone i den nye version, som man finder i originalen.

Til BBC siger sangerinden, at deres version er "mere deprimerende" med en hjemsøgende og sjælfyldt kvalitet, der fint understreger, hvad teksten handler om. Det var et bevidst valg, fortæller Murphy, der regnede med, at flere ville forstå organisationens budskab og tale om det, hvis sangen var mere dyster end originalen.

Murphy fortæller desuden, at hun er godt i gang med indspilningerne til sit tredje album, som hun beskriver som mere "beskidt og urbant" end tidligere. Det vides endnu ikke, hvornår albummet vil ligge klar, men Murphy forventer at kunne udsende singlen "Demon Lover" i løbet af sensommeren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA