x

Metallica kom godt i gang

Metallica kom godt i gang

Der er ikke mange bands, der kan fylde Forum fem gange på ni dage, men Metallica kunne hurtigt melde udsolgt til alle koncerterne, og kunne sikkert have fortsat med at spille koncerter der resten af måneden uden problemer.

Gårsdagens koncert blev annonceret helt tilbage i oktober sidste år, så der var nok nogen, der havde siddet på billetter og store forhåbninger meget længe, da Metallica i går gik på scenen i København. Så mon ikke der var stor tilfreds i salen, da bandet leverede hits som "Master of Puppets", "Sad But True" og "Fight Fire With Fire". Det blev dog også til et par overraskelser i form af covernumre fra henholdsvis Bob Seger ("Turn the Page") og The Misfits ("Die, Die My Darling").

GAFFA var naturligvis tilstede til koncerten, og i en femstjernet anmeldelse opsummerer anmelder Morten Johnsen koncerten således:

"Det betyder, at vi efter mange år med re-runs og dødssyge gentagelser får lov til at se verdens største rockband på slap line med nye, uudforskede sange og en spilleglæde, man troede bandet havde mistet for mange år siden. Faktum er at Metallicas første danske koncert af fem i betonarenaen Forum langsomt men stille udviklede sig til et sandt triumtog for den hårdt prøvede Metallica-forsanger James Hetfield og den danske trommeslager Lars Ulrich, der vel nok med rette kan kaldes metalmusikkens svar på Mick Jagger og Keith Richards".

Hele anmeldelsen af åbningskoncerten kan nu læses online, og Metallica kan opleves i Forum 22., 23, 27. og 28. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA