x

Alan Jackson-koncert flyttes til Norge

Alan Jackson-koncert flyttes til Norge

Den amerikanske country-stjerne Alan Jackson skulle 13. august have givet sin første europæiske koncert nogensinde på Vestereng i Århus, men den koncert blev i sidste uge aflyst. Men nu er koncerten på banen igen, men dog denne gang i den norske by Skien.

I forbindelse med aflysningen udtalte den danske arrangør Erik Hansen fra DMB Concerts & Promotion ellers til Århus Stiftstidende, at han ikke ville være involveret i at flytte den danske koncert til Norge:

"Jeg er blevet tilbudt at afvikle den danske koncert i Norge, men det har jeg sagt nej til. Koncertforholdene i Norge er helt anderledes end i Danmark, blandt andet omkring sikkerhed, så det vil jeg ikke være med til".

Men nu har den norske koncert promoter Globe Concerts, som er primus motor bag alle Alan Jacksons tre skandinaviske koncerter, selv flyttet koncerten til Norge, hvor Alan Jackson allerede skal spille en udsolgt koncert 15. august i Bergen.

I en pressemeddelelse beklager Globe Concerts over for de mange koncertgængere, som allerede har købt billet, og de mange mennesker, der har lagt kræfter i at få koncerten op at stå. De fortæller dog samtidig, at de, der allerede har købt billet til koncerten i Århus, kan bruge den til enten koncerten torsdag 13. august i Skien i Norge, eller til den svenske koncert fredag 14. august i Eskilstuna i Sverige. Billetter til koncerten kan også refunderes hos Billetnets salgssteder.

Besøg AlanJackson.dk for mere information om transport og billetmuligheder til den nye norske Alan Jackson-koncert.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA