x

Rise Against får mere plads

Rise Against får mere plads

Der har været så stor efterspørgsel efter billetter til koncerten med de amerikanske punk-rockere fra Rise Against, at man nu har besluttet sig for, at den udsolgte koncert skal flyttes til Store Vega. Det betyder, at der vil være nye billetter til salg til koncerten i næste uge, mens billetter købt til Lille Vega naturligvis fortsat er gyldige.

Dermed får langt flere altså mulighed for at opleve det politisk aktive orkester, der i både tekst og handling kæmper for dyrerettigheder samt forholder sig kritisk til politikere og hensynsløse kapitalister. Det kunne senest høres på det aktuelle album "Appeal To Reason", der fik følgende ord med på vejen af GAFFAs anmelder:

"Med kompromisløshed og fængende omkvæd kommer man langt, i hvert fald i tilfældet Rise Against. Næste gang dine 68'er-forældre brokker sig over de unges manglende politiske engagement, så sæt "Appeal To Reason" på: Det burde lukke munden på dem".

Koncerten med Rise Against afvikles fortsat 31. oktober, men altså nu i Store Vega, og de nye billetter til koncerten kan købes fra mandag den 3. august via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA