x

Whitney og Robbie erstatter Michael Jackson

Whitney og Robbie erstatter Michael Jackson

Som bekendt er koncertfirmaet AEG brændt inde med en masse reserverede datoer i O2 Arena i London, og siden Michael Jacksons død har man arbejdet på at finde noget at bruge disse datoer til. Nu rapporterer avisen The Telegraph, at fokus er på at få Robbie Williams og Whitney Houston til at afvikle en række koncerter i det engelske spillested.

I følge en af avisens kilder er datoer i januar, februar og marts 2010, der oprindelig var reserveret til Michael Jackson-koncerter, nu reserveret til Robbie og Whitney, der begge er på vej med nye udgivelser. Det forventes, at der vil være så stor interesse for engelske koncerter med de to kunstnere, at de vil kunne fylde O2 Arena flere gange hver.

AEG har nu refunderet Michael Jackson-koncertbilletter for 300 millioner pund og har derfor brug for at få nogle navne på programmet, der kan tjene dem nogle af pengene tilbage. Derfor virker opsætningen af koncerter med Whitney Houston og Robbie Williams langt fra usandsynlige. Kunstnernes repræsentanter har dog indtil videre valgt ikke at ville udtale sig om muligheden for at sætte en stribe engelske koncerter op i begyndelsen af 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA