x

Nyt Alice In Chains-album hylder Layne Staley

Nyt Alice In Chains-album hylder Layne Staley

Efter års inaktivitet blev det tunge, legendariske Seattle-band Alice in Chains gendannet i 2006 og har turneret med Jerry Cantrell på vokal og guitar, side om side med den nye vokalist og guitarist William DuVall, som har erstattet den gamle forsanger, Layne Staley, der tragisk døde af en heroin overdosis i 2002.

Alice in Chains udgiver nu, nærmere betegnet 28. september, sit første studiealbum i 14 år, som har fået titlen "Black Gives a Way to Blue". GAFFA har talt med Cantrell, som fortæller, at titelnummeret er en hyldest til deres afdøde broder.

- Da jeg skrev den sang, havde jeg Layne i tankerne. Vi diskuterede, hvad albumtitlen skulle være, og vi besluttede os for denne, da den betød meget for os og er skrevet til en meget betydningsfuld mand, i den ven vi mistede i Layne. Den handler om vores gode ven og broder, som vi har mistet, og som vi savner inderligt. Den er totalt dedikeret til Layne og fejrer al den tid, vi har haft sammen med ham, og fejrer også vores liv i dag..

Læs om Alice in Chains' storhed og fald i septembers Klub GAFFA-tillæg, og læs hele interviewet med Jerry Cantrell om bandets  fortid, nutid og fremtid, her på siden på albummets udgivelsesdag, altså 28. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA