x

Rammstein besynger det kvindelige kønsorgan

Rammstein besynger det kvindelige kønsorgan

Som vi har fortalt før, er Rammstein lige om hjørnet med deres første studiealbum i fire år, som er på gaden i oktober. Gruppen har nu på deres hjemmeside afsløret, at førstesinglen har den ligefremme titel "Pussy", med det lige så åbenhjertige omkvæd "So take me now, oh don't you see I can't get laid in Germany...", og den er på gaden 18. september.

Gruppen har på deres hjemmeside en beskrivelse af sangen på formfuldendt engelsk, som vi gør vores bedste for at oversætte her:

"Efter fire års studie-abstinenser udkommer den første single fra det nye album 18. september. PUSSY! Båret frem af en gigantisk testosteron-bølge fremdrager Rammstein sit sværd og præsenterer det, der gør et menneske til et dyr. Så start jeres motorer. Med pedalen i bund på autobahnen af tyske klichéer, med en hyldest til mand-mod-mand-kampen mellem kønnene med ord som Bratwurst, Blitzkrieg og Mercedes-Benz ... mod destinationer i udlandet, fordi Heidi med hendes burgere og væk fra det tyske Fräuleinwunder (frøkenvidunder, red.). Dér lurer glæden som et gabende dyb..."

Rammstein fortæller, at singlen kommer som en digipack-single med nummeret "Rammleid" som B-side, eller sang nummer 2, om man vil. Numrene kan naturligvis også købes digitalt.

Bandet siger videre, at "Pussy" bliver ledsaget af en video instrueret af Jonas Åkerlund, kendt for kontroversielle og farvestrålende videoer som The Prodigys "Smack My Bitch Up" og en lang række videoer med Madonna.

Som vi kunne fortælle for nylig, fik GAFFA lov at høre det meste af Rammsteins nye album, herunder "Pussy", som vi også forudså ville blive albummets førstesingle. Dengang udtalte guitarist Richard Kruspe:

– Jeg er SÅ glad for, at det lykkedes at få albummet færdigt. Når vi ikke er medlemmer af Rammstein, er vi spredt for alle vinde, og det har været en lang og sej proces.

Læs et stort interview med Rammstein i et af de kommende numre af GAFFA.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA