x

Mnemic mikser nyt album

Mnemic mikser nyt album

Danske Mnemic er godt i gang med at færdiggøre efterfølgeren til 2007-udgivelsen "Passenger", og det kommende album "Sons Of The System" er sat til at udkomme 18. januar 2010. Gruppen er lige nu i gang med at mikse, og det forventes at albummet vil ligge klar inden ugen er omme.

Bandet har indspillet i alt femten sange, og lige nu har man færdigmikset de første fem i Tue Madsens Antfarm Studios. Her er der blandt andet blevet skabt sange med titler som "Elongated Sporadic Bursts", "Hero(in)" og Within…". Om det nye materiale siger guitaristen Mircea Gabriel Eftemie:

"Hvad jeg kan sige om materialet er, at det er ret forskelligartet, det er virkelig det mest forskelligartede album, vi nogensinde har lavet. Vi har forskellige inspirationskilder nu til dags, selvfølgelig er vi stadig et metalband, men vi lytter til meget mere end bare metal. Dette aspekt har bidraget til det eklektiske og forskelligartede materiale på dette album. En ting mere, der er helt kliché at sige, er: 'Det bliver det bedste album i 2010 og det bliver den bedste produktion Tue nogensinde har lavet…oh yeah!'".

Mnemic har dokumenteret indspilningerne i en række dagbogsindlæg, der kan læses her på GAFFA.dk, hvor Eftemie blandt andet fortæller om forberedelserne til indspilningerne, forstærkere, guitareffekter, tracking, layering, bouncing og masser af andre detaljer fra studiet.

"Sons Of The System" udsendes 18. januar 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA