x

Bono laver coverversion af T-Rex

Bono laver coverversion af T-Rex

Det kommende stjernespækkede soundtrack til filmen Moulin Rouge, ser ud til at blive et af de bedre indkøb – når det altså kommer i handlen. Det er netop afsløret, at selveste mr. U2 – Paul ”Bono Vox” Hewson – vil lave en cover af hedengangne T-Rex. Men også den søde Christina Aguilera (åh!) medvirker, med et stensikkert hit-cover, af Beatles Lady Marmalade.

Derudover kan den interesserede lytte til Lil Kim, Mya og Pink – og den noget mindre berømte irske rockmusiker Gavin Friday – som indspiller sin version af T-Rex´s Children Of The Revolution (som vores egne Sort Sol også har lavet en lækker version af). Som cremen på lagkagen, vil der desuden være et splinternyt Fatboy Slim-nummer, betitlet Because We Can – OG et interessant samarbejde mellem slackerkongen Beck og rapperne i Timbaland, på David Bowies klassiske Diamond Dogs.

Til slut medvirker så også Bowie selv – dobbelt endda – på det ældgamle 1940-nummer Nature Boy. Bowie indspiller en udgave selv – OG én i samarbejde med Massive Attack. Pyha!

Hvis bare filmen bliver HALVT så spændende …


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA