x

Se U2 live på YouTube

Se U2 live på YouTube

Når U2 går på scenen søndag 25. oktober i Rose Bowl i Pasadena, Californien sker det foran 96.000 mennesker indenfor murene og potentielt millioner, der sidder foran computerskærme verden over. Bandet viser nemlig koncerten live på YouTube, og koncerten vil efterfølgende også kunne blive set on demand både på YouTube og U2.com.

Koncerten i weekenden er udsolgt, og det er ifølge U2 første gang en koncert af denne størrelse er blevet streamet live. Tidligere er støttekoncerter som Live 8 dog blevet sendt på nettet, men det er første gang man kan se en koncert med et turnerende band spille for så mange mennesker.

Det er samtidig gruppens sidste amerikanske show i denne omgang og årets næstsidste koncert, inden de afrunder 2009 med en koncert i Vancouver 28. oktober. Som bekendt sætter de dog gang i 360° Tour igen til næste år, hvor de blandt andet kommer forbi Danmark i august 2010.

Men inden da kan europæiske fans i en lang række lande altså få en smagsprøve på, hvad der er i vente ved at besøge YouTube søndag aften klokken 20:30 Pacific Time, hvilket er 05:30 mandag 26. oktober dansk tid. På den officielle U2-side på YouTube ser det dog ud til, at de danske fans ikke er inviteret med til festen, da live-streamen kun vil være tilgængelig for europæere fra Storbritannien, Frankrig, Italien, Spanien, Irland og Holland.

Men da U2 efterfølgende lægger koncerten ud på U2.com, vil der altså være mulighed for at se den på et mere menneskeligt tidspunkt og på den måde varme op til de kommende danske koncerter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA