x

U2 giver gratis koncert i Berlin

U2 giver gratis koncert i Berlin

MTV Europe Music Awards får flere godter på programmet i år, når U2 skal spille ved den faldne Berlinmur om en uges tid. Billetterne er gratis, og bliver uddelt til de fans som er hurtigst - billetuddelingen sker ved registrering som blev skudt i gang kl. 9.00 i morges, og går efter først til mølle-princippet. U2's to koncerter i Danmark blev udsolgt på halvanden time, så de der ikke nåede det, kan måske få billetter her.

Branderburger Tor dannede rammerne om den første udgave af MTV Europe Music Awards for femten år siden, og da murens fald skete for 20 år siden i år, er det ganske passende, at showet bliver åbnet på dette legendariske sted, med dette legendariske band. MTV lover da også en helt særlig oplevelse, og skriver på hjemmesiden:

"For 15 år siden dannede Brandenburger Tor rammerne om den første MTV Europe Music Award nogensinde og nu bliver den historiske lokation kulisse for et kort og eksklusivt U2-show den 5. november. Denne unikke event bliver transmitteret videre til EMA-showet i O2 World-arenaen, mens de tusindvis af fans der er samlet ved den historiske plads får en oplevelse, de aldrig vil glemme...og naturligvis kan du blive en af de heldige vidner til begivenheden!"

Også U2's manager, Paul McGuiness, er begejstret for arrangementet, og skriver i en pressemeddelelse:

"Det bliver et spændende sted at befinde sig. Det er, næsten på dato, 20 år efter murens fald – og det skal nok blive sjovt."

U2 går på scenen den 5. november, samme aften som prisuddelingen finder sted, og billetter til arrangementet kan fåes på U2's hjemmeside og på MTV's hjemmeside. Der kan reserveres to billetter per registrerede, og der kan registreres allerede nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA