x

Brett Anderson gæster Pumpehuset

Brett Anderson gæster Pumpehuset

Den karismatiske sanger og sangskriver Brett Anderson har med sin tredje udgivelse "Slow Attack" bygget en habil solokarriere op siden udgangen af det velkendte band Suede. Nu gæster den danskerglade sanger igen landet og stiller sig på scenen i Pumpehuset til næste år.

Albummet "Slow Attack", der udkom i sidste uge, fik en blandet modtagelse af kritikerne, som ikke kunne lide det pianodrevne og nedbarberede udtryk, som sangeren forsøger sig med. Brett Anderson har dog aldrig været bange for også at integrere de gamle sange fra Suede-dagene, som stadig gør deres virkning. Sidst GAFFAs anmelder så den velkendte sanger sidste år, roste han især de ældre sange, som publikum tog til sig med kyshånd. Der blev skrevet i den firestjernede anmeldelse:

"De gamle sange kunne bedre end de nye tåle det nedbarberede udtryk - fordi der ganske enkelt er tale om bedre, og både musikalsk og tekstligt mere nuancerede numre - og dermed blev andet sæt en markant større oplevelse end første. Højdepunktet var ubetinget finalen "The Asphalt World" om det hårde liv i storbyen med stoffer og (betalings)sex, som Brett Anderson krængede ud, mens han hamrede i tangenterne, inden han sluttede sangen af med at lukke låget over klaviaturet med et brag. Sådan!"

Den særprægede sanger og sangskriver kan igen opleves i Pumpehuset i København den 30. januar. Forsalget til koncerten starter den 9. november, og billetterne kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA