x

It Might Get Loud får dansk premiere

It Might Get Loud får dansk premiere

Dokumentarfilmen "It Might Get Loud" om de tre guitarister Jack White, The Edge og Jimmy Page er blevet vist på en lang række internationale filmfestivaler både sidste år og i år, og nu får den endelig dansk biografpremiere, når den til januar bliver sat op i København.

Filmen dokumenterer alle tre guitaristers musikalske opvækst og beskriver deres forhold til deres guitarer. Man kommer med Page til Headley Grange, hvor "Led Zeppelin IV" blev indspillet, man følger The Edge i Dublin, og Jack White fortæller om at vokse op i Detroit med ti søskende og to trommesæt i et hus, hvor alle var musikalske.

"It Might Get Loud" har fået rigtig flotte anmeldelser på de forskellige festivaler, og specielt den sidste del, hvor de tre guitarister mødes og lærer hinanden af spille "I Will Follow", "Dead Leaves And The Dirty Ground" og "In My Time of Dying" samt jammer på en version af The Bands "The Weight" lyder som guf for musikfans.

Der arrangeres en enkelt visning af filmen 8. januar klokken 23:59 i Imperial København, og filmen får derefter ordinær premiere 14. januar i den københavnske biograf Vester Vov Vov. Billetsalget til filmen starter 12. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA