x

Dizzy Mizz Lizzy til Vig Festival

Dizzy Mizz Lizzy til Vig Festival

Efter at have haft succes med en udsolgt festival sidste år sætter den sjællandske Vig Festival nu 3000 billetter til salg og offentliggør samtidig de første navne. Publikum får fornøjelsen af at høre blandt andre Kim Larsen & Kjukken, Rasmus Seebach og ikke mindst det gendannede Dizzy Mizz Lizzy.

Den tre dage lange festival kan nu lægges under juletræet, hvis man er hurtig, og formanden for Vig Festival, Johnny Nilsson, udtaler i en pressemeddelelse:

"Samtidigt med Vig Festival åbner for salget af julebilletter, offentliggøres de første musikalske godbidder, publikum kan glæde sig til at opleve næste sommer. Og det bliver en ren fryd."

Arrangørerne bag festivalen er således stolte af kunne præsentere årets store comeback-navn, Dizzy Mizz Lizzy, med Tim Christensen i front, der med annonceringen kan se frem til et år med rigeligt med koncerter rundt i landet.

Ud over hovednavnet kan Vig Festival 2010 også præsentere den folkekære Kim Larsen, den storhittende Rasmus Seebach, der har væltet hitlisterne med både "Engel" og "Glad Igen" samt rendyrket rock med Mike Tramp & The Rock'n'Roll Cirkuz.

Vig Festival bliver afholdt den 8. til den 10. juli næste år, og billetsalget til de første billetter starter den 1. december og kan da findes via GAFFA Live. Find mere information om Vig Festival på festivalens hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA