x

Errors udsender nyt album

Errors udsender nyt album

Opfølgeren til sidste års udgivelse fra Errors, "It's Not Something But It Is Like Whatever", udkommer i starten af det nye år, og kommer til at hedde "Come Down With Me". Det første single-udspil, med titlen "A Rumour In Africa", kan høres fra mandag den 25. januar, en lille måned før albummet kommer i butikkerne. De følger op på udgivelsen med en turné, om end der endnu ikke er planlagt nogen koncerter uden for Storbritannien.

Det første fuldlængde-udspil fra de fire skotter blev vel modtaget i anmelderkredse, hvor de imponerede med deres elektroniske, rytmeorienterede lydbillede. GAFFAs anmelder, Simon Christensen, gav udspillet fire stjerner, og skrev følgende:

"Skotske Errors har en overdreven hang til rytmik og det lydunivers, man kan skabe med percussion og trommer, og på samme baggrund underdrives melodier og klangfarver på deres anden skive med den tilbagelænede titel 'It's Not Something But It Is Like Whatever'. 'Cutlery Drawer' er det eneste nummer, hvor der rent faktisk er sang, og det er et velplaceret pusterum, måske fordi vokalen stadig blot er en manipulatorisk brik i det store rytmiske puslespil, hvor lækre programmerede trommer prægede lydbilledet."

Errors har endnu ikke kommenteret den kommende plade, men de har dog givet en dato for udgivelsen af "Come Down With Me", der udsendes via bandet Mogwais pladeselskab Rock Action Records. Den er sat til mandag den 15. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA