x

Mr. Vegas gæster Århus

Mr. Vegas gæster Århus

Han har arbejdet sammen med et utal af kunstnere i sin efterhånden lange karriere på musikscenen, og har et enormt bagkatalog i ryggen. Mr. Vegas (født Clifford Smith) startede sin karriere i 1997, med hittet "Nike Air", der blev et stort hit på hjemmebanen Jamaica. Det fulgte han op med "Heads High", der gav ham et gennembrud på internationalt plan. Nu besøger den erfarne dancehall-kunstner Århus den 10. december. 

Siden hitdebuten er det gået støt fremad for Mr. Vegas, som efterhånden er blevet et af de største navne indenfor dancehall. Det er blevet til samarbejder med blandt andre Sean Paul, Elephant Man, Lil' Jon og Lexxus. Hittet "Hot Gal Today", der er lavet med Sean Paul, er blevet udnævnt til et af de bedste samarbejder nogensinde af Vibe Magazine.

Mr. Vegas truede ellers med at sætte musikkarrieren helt på hylden sidste år, for at have mere tid til sine børn, men efter et massivt comeback med hits som "Hot Fuk", "Raging Bull" og "I Am Blessed", er Mr. Vegas nu på vej til Danmark for første gang.

Han træder på scenen i Voxhall, Århus, til X-mas Dancehall Party, arrangeret i samarbejde med Raggapak, hvor også Pharfar og Ras Money fra Rootsman Hi-Fi vil være at finde. Koncerten finder sted torsdag den 10. december. Billetter er nu i salg og kan købes via E-billet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA