Nyhed

Ny reggaefestival til København

Scandinavia Reggae Festival rammer i sensommeren hovedstaden

Den nye skandinaviske reggaefestival "Scandinavia Reggae Festival" har en ambition om at sætte fokus på den sprudlende skandinaviske reggaescene. Festivalen afholdes på Refshaleøen i København, der blandt andet er kendt for at have huset gadefestivalen Distortions store finalefest, hvilket den i øvrigt også skal i år. 

Scandinavia Reggae Festival kommer til at have fire scener, heriblandt en hovedscene, en lydscene, også kaldt "soundstage", og en mindre scene, der præsenteres af Københavns yngste og mest aktive soundsystem Youngblood Sound. Foruden scenerne vil festivalen have skateboardramper, kulturelle workshops og specielle børneområder. Altså en festival, hvor der plads til alt fra inkarnerede musikelskere til forældre med deres børn.

Festivalen, hvis program endnu ikke er fuldendt, tæller indtil nu navne som ToppGun, Raske Penge & Klumben (billede), Alborosie, Groundation, Mr. Vegas, Syster Sol, Admiral P, Svenska Akademien, Eaggerstunn, Kaka og Iba Mahr. De resterende navne til festivalen vil blive annonceret i løbet af de næste par uger.


Scandinavia Reggae Festival afholdes fra den 30-31. august 2013, og billetter kan findes via GAFFA Live

ANNONCE