x

Gucci Mane går imod den amerikanske stat

Gucci Mane går imod den amerikanske stat

Rapperen Gucci Mane med det borgerlige navn Radric Davis har svært ved at blive ude af fængslet og blev i november idømt endnu en straf på 12 måneders fængsel på grund af en overtrædelse af sin prøveløsladelse. Det har ikke afholdt rapperen fra at udgive det andet album "The State vs. Radric Davis", som rammer butikkerne i dag.

På trods af turen i fængslet har Gucci Mane præsteret at blive et af de varmeste navne i rapverden, hvor han har gæstet andre store artister som Wale, Lil Wayne og Game og har i flere år udgivet et hav af mixtapes med sit navn på. Gucci Mane fortæller selv om den utidige fængselsstraf til MTV News, der kommer på et vigtigt tidspunkt i hans karriere:

"Det var en stor udfordring for mig at være i fængsel. Jeg er bare glad for, at mit hold er blevet ved med at holde min musik i live. Og jeg er glad for, at jeg har indspillet så mange plader, at folk kan blive ved med at høre mig."

Publikum kan nu høre den fængslede rappers store satsning "The State vs. Radric Davis", der er produceret af blandt andre Drumma Boy, Polow da Don og Scott Storch og bliver gæstet af store kanoner som Lil Wayne og Bun B. Albummet udkommer i dag den 8. December på So Icey Entertainment, hvor Gucci Mane har en direktørstol, der venter på ham efter løsladelsen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA