x

Courtney Love mister midlertidigt forældremyndighed

Courtney Love mister midlertidigt forældremyndighed

Kurt Cobain og Courtney Loves datter, Frances Bean Cobain, er i dag 17 år gammel og har siden sin fars død boet sammen med sin mor. Men ifølge Reuters har Love netop mistet forældremyndigheden over sin datter. Retten i Los Angeles besluttede fredag 11. december at tildele Kurt Cobains mor, Wendy O'Connor, og hans søster, Kimberly Dawn Cobain, forældremyndigheden frem til februar.

I følge Reuters blev der ikke givet en officiel grund for at fratage Love forældremyndigheden, og taget i betragtning af, hvor store problemer Love har haft med stoffer gennem de sidste mange år, virker det lidt underligt, at det er nu, man vælger at skride ind. Courtney Love var ikke selv til stede i retten, men blev repræsenteret af en advokat, der ikke ønskede at udtale sig om rettens afgørelse.

Love har de senere år arbejdet på albummet "Nobody's Daughter", der ikke længere vil blive udgivet under hendes eget navn, men i stedet udgives som et Hole-album. Det forventes, at albummet bliver udsendt i 2010, men der er endnu ikke kommet en officiel udgivelsesdato.

De to familiemedlemmer får dog i perioden med forældremyndighed over Frances Bean ikke nogen kontrol over den fond, der er blevet opsat til datteren af Kurt Cobain.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA