x

Late Night vender stærkt tilbage

Late Night vender stærkt tilbage

Ordsproget "lige børn leger bedst" kastes traditionen tro lystigt over bord, når Nørrebro Teater lægger lokaler til det populære arrangement Late Night, og det er ikke noget, man bliver nødt til at undvære i det nye år. Den første omgang løber af stablen i starten af januar, og programmet er vanen tro en ganske alsidig cocktail, der her smager af Sys Bjerre, Holbek og Anders Lund Madsen.

Holbek (billedet) udgav i efteråret album-ækvivalenten til et sammenskudsgilde, hvor han hentede et væld af danske sangere ind, og gav dem "Frit Løb", som pladen også hedder. Det er netop et udvalg af disse sangere, der vil kunne opleves med Holbek, når han går på scenen. Helt konkret er der nævnt navnene Steen Jørgensen, Peter Sommer og Silas Bjerregaard, om end der er sat et "mange flere" bagefter, så hvem man yderligere kan vente sig, vides ikke.

Det er vist ingen overdrivelse at kalde Sys Bjerre for en af 2008's uundgåelige popsangerinder, da hittet "Malene" den sommer blev skamspillet Danmark over. Nu er det efterhånden et stykke tid siden debutalbummet "Gør Det Selv", så er man en af dem, der har savnet at høre hende i radioen, er chancen for at genopfriske bekendtskabet der altså nu.

"Spas" er, hvad arrangørerne har skrevet i en pressemeddelelse, da de skulle beskrive Anders Lund Madsen, og det dækker jo meget godt, for han har lavet lidt af hvert. Det er ikke til at sige, hvad publikum kan vente sig, når han dukker op på teatret, men mon ikke det netop bliver ... spas. Rollen som vært udfyldes igen af Jonatan Spang, og husbandet er også det samme, nemlig Sara Grabow And The Smoothies.

Denne udgave af Late Night løber af stablen lørdag den 9. januar 2010 fra klokken 21.00, og dette lineup kan som vanligt kun opleves denne ene gang. Billetter kan findes på Billetnet.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA