x

Ny festival i Køge

Ny festival i Køge

De danske sommermåneder er festivalsæson, og nu føjes der endnu en festival til rækken i form af Køge Beach Party, der netop har offentliggjort en del af deres program for 2010. I en pressemeddelelse beskrives Køge Beach Party således:

"Køge Beach Party er en ny festival, mellem by og hav, på Søndre Strand i Køge. Køge Beach Party sætter fokus på de største danske musiknavne, der går hånd i hånd med nye, upcoming navne fra den danske musikscene, samt tidens mest populære deejays fra ind- og udland. Køge Beach Party præsenterer i tre dage et overflødighedshorn af musik og fest på tre scener: Stor Scene, Lille Scene samt "Club Tinnitus Arena" hvor deejays og de fedeste club live-acts henrykker med tag over hovedet."

Blandt de større navne, der allerede er annonceret, kan nævnes Nik & Jay (billedet), Rasmus Seebach, Medina, TV2 og Nephew, hvoraf sidstnævnte også netop er annonceret til både Roskilde Festival og Jelling Musikfestival. Det fulde program kan ses nedenfor. Det næste hovednavn skulle offentliggøres midt i januar, og det fulde program vil være på plads en gang i maj.

Køge Beach Party løber af stablen fra torsdag den 17. juni til lørdag den 19. juni 2010. Der er ikke mulighed for overnatning på festivalpladsen, og arrangørerne henviser til to nærliggende campingpladser. Man kan købe både endagsbilletter og partoutbilletter, og begge dele kan findes via GAFFA Live.

Foreløbigt line-up:

Nephew
Rasmus Seebach
Nik & Jay
TV2
Medina
Duné
Celina Ree
Morten Breum
Rune RK
Kjeld Tolstrup
Fagget Fairys


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA