x

Blink-182 giver koncerter

Blink-182 giver koncerter

Ved Grammy-uddelingen i februar annoncerede pop-punk-trioen, at den var tilbage på banen, efter ellers at være gået i opløsning i 2005. Dengang hed det i en pressemeddelelse:

"For at sige det lige ud, vi er tilbage. Vi mener, virkeligt tilbage. Vi samler op derfra, hvor vi slap og mere til. Vi er i studiet og skriver og indspiller et nyt album. Forbereder endnu engang en verdensturné. Reformerede venskaber".

Til sommer kan de så opleves i Europa, hvor enkelte festivaloptrædener nu er offentliggjort og giver næring til spekulationer om en række europæiske klub-koncerter. Det skulle indtil videre være sikkert, at Tom DeLonge og co. spiller på de tyske festivaler Area 4 og Highfield Festival den 21. og 22. august. Og med de datoer er det ikke usandsynligt, at bandet også besøger festivalerne i Leeds og Reading, gætter NME.

Trommeslageren Travis Barker var i 2008 den ene af kun to overlevende ved et flystyrt i North Carolina. Den anden var vennen og kollegaen DJ AM alias Adam Goldstein, som imidlertid døde af en overdosis i august. Det fik det gendannede band til at udskyde og aflyse en række shows.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA