x

Anna Rosenkilde debuterer med Henrik Marstal i ryggen

Anna Rosenkilde debuterer med Henrik Marstal i ryggen

Det århusianske pladeselskab Strange Ears er på vej med deres første udgivelse i 2010, og det bliver den københavnske singer-songwriter og pianist Anna Rosenkildes debut-ep "Under The Skin Of A Skeleton Zebra", som er på gaden 21. januar.

Ep'en er produceret af Henrik Marstal, kendt som produktioner for Annika Aakjær og som aktiv musikdebattør og bassist i ibens.

Albummet er præget af sfæriske sange, poetiske tekster og særegne klaverfigurerer og inspiration fra navne som Tori Amos, Kate Bush, PJ Harvey og Radiohead. Numrene er til dels indspillet på Annas gamle opretstående klaver fra 1930, som er et arvestykke fra hendes bedstemor.

Anna Rosenkildes sange handler ifølge Strange Ears om blandt andet (p.t. højaktuelle) sneengle, zebraer, bedøvelse, borgerkrig, fiks og forsvundne piger.

Strange Ears lover i øvrigt, at selskabet i 2010 blandt andet vil sætte fokus på kvindelige kunstnere, så der skulle være mere på vej af den slags.

Anna Rosenkilde afholder præ-release-koncert på Huset i Magstræde i København den 16. januar, hvor man kan købe pladen, der som nævnt først udkommer fysisk den 21. januar. Der er fri entré, og på scenen vil der være gæstemusikere, gratis øl ved ankomsten med mere.

Anna Rosenkilde på MySpace

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA