x

Lloyd Banks arresteret

Lloyd Banks arresteret

Den amerikanske rapper Lloyd Banks har to soloplader og en fortid med G-Unit på samvittigheden, men nu er der fare for at der kommer lidt mere alvorlige ting på cv'et. Banks blev nemlig arresteret lørdag for at have overfaldet og røvet en koncertpromoter i Canada.

Lloyd Banks spillede fredag aften et show i den canadiske by Brantford, men efterfølgende opstod der en uenighed med arrangøren Chris Hines, der nu anklager Banks samt tre medlemmer af rapperens entourage for at have tilbageholdt og banket ham i en halv time samt berøvet ham.

De fire mænd blev hurtigt arresteret, mens Hines var på hospitalet til behandling, og siden da har de siddet indespærret. De fire mænd stod foran en dommer søndag, og senere i dag tirsdag 12. januar vil det blive afgjort, om de kan blive løsladt mod kaution.

Ifølge Banks' advokat Patrick Ducharme vil der efterfølgende gå omkring en måned, inden anklageskriftet ligger klar, og en måned efter det vil man kunne fastsætte en dato for retssagen. Derefter skal sagen gå sin gang, hvilket kan tage et til to år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA