x

Scorpions går fra hinanden

Scorpions går fra hinanden

Det legendariske rockband Scorpions, der især gjorde sig bemærket verden over med storhittet "Wind Of Change", annoncerer nu, at de går hvert til sit. Bandet har på deres webside skrevet et brev til alle deres fans, hvor de blandt andet fortæller:

"Mens vi gennem de seneste måneder har arbejdet med vores kommende album, har vi kunnet fornemme, hvor slagkraftig og kreativt vores arbejde er - samt hvor sjovt, vi fortsat har det i den proces. Men der er også en anden ting: Vi ønsker at gøre en ende på Scorpions' karriere, mens vi er på toppen. Vi er utroligt taknemmelige for, at vi stadig brænder for musikken i samme grad, som da vi startede. Det er derfor, vi nu føler, at vi er nået til vejs ende. Vi sætter et punktum for vores karriere med det bedste album, vi nogensinde har indspillet, samt med en turné, der starter i Tyskland og som fortsætter på fem forskellige kontinenter. 

Vi ønsker at I, vores fans, skal være de første til at få denne meddelelse. Tak for jeres ubegrænsede støtte gennem årene. [...] Vi ses på vores verdensturné".

Scorpions blev dannet i 1965 af Rudolf Schenker, men bandet begyndte først rigtigt at blomstre, da hans yngre bror Michael og bandets forsanger Klaus Meine kom med i bandet. Rudolf Schenker og Meine er de eneste medlemmer, som bestandigt har været en del af bandet.

Scorpions har solgt mere end 75 millioner plader gennem årene, og hits som "Rock You Like A Hurricane", "Still Loving You" og selvfølgelig "Wind Of Change" har hver især domineret radioflader verden over.

Er man Scorpions-fan, har man - som det fremgår af citatet ovenfor - stadig en sidste chance for at opleve bandet, når drengene snarligt drager på en omfattende verdensturné. Faktisk planlægger bandet først at afslutte turnéen i 2012, så der er altså tale om en del koncerter. Derudover kan man se frem til bandets kommende album, "Sting In The Tail", der kommer på gaden i marts 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA