x

Debutalbum på vej fra Striving Vines

Debutalbum på vej fra Striving Vines

Det skæve poprockband Striving Vines udgiver deres debutplade til april, og bandet er allerede nu klar med førstesinglen "Too Much Wine". Singlen kan høres på bandets Myspace-profil og er produceret og mixet af bandet selv samt af Thomas Alstrup fra bandet Utah. Bag størstedelen af albummastereringen står Greg Calbi, som har arbejdet sammen med selveste David Bowie og John Mayer.

Bandets bassist Jacob Haubjerg fortæller om den kommende udgivelse i en pressemeddelelse:

"Vi synes, mange albums lyder ens hele vejen igennem, og den tendens vil vi udfordre. Vores intention har været at lave en plade på sangenes præmisser og har derfor ikke strømlinet materialet til en bestemt lyd eller genre. Alligevel er der en klar genkendelighed, som gør, at lytteren ikke er i tvivl om, at det er et Striving Vines-nummer, han eller hun har i ørerne".

Det kommende album udgives på pladeselskabet Strange Ears via Playground Music.

Striving Vines er endnu ikke så kendte ude i det ganske land, men de har efterhånden optrådt til en del arrangementer rundt omkring, eksempelvis til Oppenheimers Eftermiddag, Present Aarhus Festival, Co2penhagen og Danmarks Grimmeste Festival.

Bandets planer for resten af året er at få turneret en masse; til foråret rammer de Danmarks fire største byer, herefter følger sommerens festivaler, og til efteråret tager de ud og beriger hele landet med deres musik.

Der er endnu ikke offentliggjort nogen titel på bandets kommende udgivelse, men i hvert fald rammer det butikkerne mandag den 12. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA